Ultramall.ro, partenerul tau pentru shopping inteligent, eficient si de calitate. Ultramall.ro, sute de mii de produse intr-un singur loc.


Ultramall.ro este o platforma de shopping online care vine in intampinarea celor care doresc sa isi faca cumparaturile intr-un mod destept si avantajos. In fiecare zi, pentru utilizatorii nostri, cautam si gasim cele mai bune oferte si apoi ti le aducem tie ca sa poti alege ce ti se potriveste cel mai bine. Trebuie doar sa vezi, sa cercetezi, sa compari si apoi sa alegi cea mai buna solutie pentru tine.

 

Conceptul de baza al platformei noastre este unul simplu. Nu suntem un magazin online si nu comercializam propriile produse, ci integram toate magazinele online care conteaza pe piata romaneasca si apoi selectam cele mai bune oferte. Oferim astfel posibilitatea utilizatorilor nostri de a avea acces la cele mai bune produse si de a putea beneficia de cele mai bune preturi.


Pentru ca vanzarea se efectueaza exclusiv pe site-urile magazinelor, echipa noastra se asigura mereu ca listam cele mai bune produse si ca magazinele prezente pe site-ul nostru sunt dintre cele mai performante pe piata din Romania.


Daca ai un magazin online si ti-ai dat seama ca este o idee buna sa il inscrii la noi, o poti face din pagina Inscriere magazinDaca vrei sa ne intrebi sau sa ne propui ceva, poti sa ne contactezi prin Formularul de contact.